duminică , 21 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Tragedie imensă în Vaslui: adolescenta dată dispărută luna trecută a fost găsită spânzurată în apropiere de Huși

Bianca, o adolescentă dată dispărută încă din data de 18 august 2018, care a fost căutată mult timp de autorități și chiar de prefectul județului Vaslui, a fost descoperită spânzurată, în apropiere de municipiul Huși.

Trupul neînsulfețit a fost descoperit azi-dimineață, în zona Drăslăvăț. Un bărbat în vârstă de 76 de ani a fost cel care a sesizat Poliția, sunând la 112, informează Vremea Nouă.

Omul a văzut o persoană spânzurată într-unul din copacii, aflați pe proprietatea lui.

„Rezultatul sigur îl vor avea mâine, ca urmare a necropsiei efectuate de Medicina Legală, dar, din elementele pe care le avem acum, referitoare la hainele cu care era îmbrăcată, bunurile personale, toate acestea indică faptul că ar fi vorba despre adolescenta care a fost dată dispărută în data de 18 august”, au precizat reprezentații IJP Vaslui.

„Sufletul meu blând și curat, te rog de acolo, de sus, să ne veghezi pe toți….sper că Dumnezeu să te ierte pentru ceea ce tu ai ales să faci”, a fost mesajul Pamelei, sora Biancăi Hîncu, transmis în mediul virtual, îndată după ce a fost anunțată de moartea adolescentei.

Bianca a dispărut fără urmă, în condiţii misterioase, de la începutul lunii august. Ultima dată, Bianca a fost văzută singură, urcându-se într-un microbuz de transport în comun, după care fata a dispărut complet. Nu avea la ea nici haine de schimb şi nici documentele personale.

Adolescenta de 16 ani locuia singură într-o garsonieră din oraşul Huşi. Sora mai mare o ajuta cu bani să stea acolo, pentru ca mezina să poată merge la școală. Cele două s-ar fi certat, iar apoi fata a dispărut, ameninţând că îşi va lua viaţa, spun anchetatorii.

 

Sursa: Vremea Nouă

Recomandări

A confundat Uber-ul cu mașina criminalului ei

Camerele de supraveghere au surprins-o pe tânăra americancă Samantha Josephson în momentul în care se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *