marți , 23 iulie 2019 2:55 pm
Iasi booked.net
-1°C

UPDATE: Traficul pe Aeroportul Iași a fost reluat

În ultimele 12 ore aeroportul Iași a fost grav afectat de ninsoare și vânt și multe zoburi au fost anulate. Însă în această după-amiază a fost reluat traficul, iar unele curse vor avea întârzieri.

UPDATE, ora 15.45Codul de vremea rea a afectat orarul de zbor de astăzi.

Chiar dacă activitatea a fost suspendata timp de câteva ore, Aeroportul Iași NU a fost închis.

Activitatea aeroportuară a fost reluată odată cu ameliorarea vremii, dar întârzieri vor mai fi deoarece unele zboruri anunțate în cursul zilei au fost reprogramate.

De asemenea, cursele Wizz Air din direcția Italia (și retur) au fost anulate din cauza grevei de pe aeroporturile din zonă.

Le recomandăm celor care au avut/au programate azi călătorii din Iași să țină permanent legătura cu operatorii și le reamintim că în condiții de vizbilitate scăzută, ninsori și vânt puternic, siguranța pasagerilor primează.

Știrea inițială:

Nicio cursă nu poate ateriza sau decola pe Aeroportul Iaşi, vineri, din cauza ninsorii abundente şi a vântului puternic. Două curse au fost anulate şi alte două au fost amânate.

Potrivit Aeroportului Iaşi, ninsorile abundente şi vântul puternic fac imposibilă desfăşurarea activităţilor aeroportuare, astfel că operaţiunile de zbor au fost suspendate.

Curselele aeriene care umau să ajungă al Iaşi de la Bruxelles (ora 12.10) şi Londra (ora 13.20) au fost anulate, iar alte două curse care urmau să aterizeze din Otopeni sunt amânate.

UPDATE, ora 12:10
Toate zborurile de astăzi, dinspre si către Italia, sunt anulate din cauza grevei de pe aeroporturile din Peninsulă.
Vă rugăm să verificaţi situația zborurilor și pe site-ul nostru pe www.aeroport.ro, Pentru informații suplimentare, puteți contacta companiile de zbor.

-Mențiune: 
Indiferent de starea vremii, toți pasagerii care și-au cumpărat bilete pentru azi spre diverse destinații, sunt sfătuiți să la vină la Aeroport.

UPDATE, ora 10:10
Zborurile Otopeni, cu Tarom (ora aterizare Iași 8.45 ) și Blue Air (ora 9.25) sunt amânate
Cursele Wizz Air din direcția Bruxelles (aterizare Iași ora 12.10) și Londra (ora 13.20) au fost anulate

UPDATE, ora 08:30
Stimați pasageri,

Din cauza condițiilor meteo severe, pe Aeroportul Iași nicio cursă nu poate ateriza sau decola momentan.
Ninsorile abundente și vântul puternic fac imposibilă desfășurarea activităților aeroportuare.
Operațiunile de zbor au fost suspendate deocamdată, însă aeroportul rămâne deschis.
În momentul în care vremea va permite și se comunică reluarea curselor, toată tehnica din dotare va fi antrenată în procesul de deszăpezire a suprafețelor de mișcare.
Dacă aveți programate zboruri astăzi, vă recomandăm să țineți în permanență legătura cu operatorii aerieni.

”În momentul în care vremea va permite şi se comunică reluarea curselor, toată tehnica din dotare va fi antrenată în procesul de deszăpezire a suprafeţelor de mişcare”, arată reprezentanţii Aeroportului Iaşi.

Şapte judeţe din zona Moldovei, respectiv Buzău, Vrancea, Galaţi, Vaslui, Bacău, Neamţ şi Iaşi, se află sub atenţionare cod galben de viscol şi ninsori, valabilă de joi seară până vineri, la ora 12.00.

Recomandări

Iarnă pe Transfăgărăşan. Deschiderea oficială are loc pe 1 iulie

Dacă în mare parte din țară s-a instalat vara, pe Transfăgărășan iarna refuză să se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *