miercuri , 3 iunie 2020 3:59 am
Iasi booked.net
-1°C

Trafican de droguri ieșean, prins în flagrant de procurorii D.I.I.C.O.T. (FOTO)

Un cunoscut traficant de droguri ieșean a fost prins ieri în flagrant de către procurorii D.I.I.C.O.T.. Ionuț Balaban a fost reținut pentru 24 de ore.

“Ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au ridicat peste 100 de grame de droguri de risc și sume importante de bani ce ar fi fost obținuți din traficul de droguri. O persoană a fost reținută pentru 24 ore.

La data de 18 septembrie 2019, a fost organizată o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 30 de ani, care ar fi comercializat cannabis către mai multe persoane.

Din cercetările efectuate a reieșit că acesta ar fi vândut stradal, în municipiul Iași, droguri de risc, în mai multe rânduri.

În urma percheziției efectuate la domiciliul lui, au fost ridicate peste 100 de grame de cannabis, cristale MDMA, aproximativ 330.000 de lei și 14.000 de euro – bani susceptibili a fi obținuți din traficul de droguri, precum și alte bunuri care ar fi folosit în activitatea infracțională (33 de telefoane mobile).

Cinci persoane au fost conduse la audieri, iar față de bărbatul de 30 de ani, cercetat pentru trafic de droguri de risc, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. În activități au fost angrenați și jandarmi din Iași”.

UPDATE

loading...

Recomandări

Ieșean arestat pentru trafic cu substante psihoactive

Din toamna anului trecut si pana in aceasta luna, un iesean a procurat atat din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *