marți , 25 februarie 2020 6:00 pm
Iasi booked.net
-1°C

Trafic complet blocat între Reşiţa şi Timişoara. A căzut pe şosea un perete de pe munte

Traficul e complet blocat între Reşiţa şi Timişoara, în apropiere de Bocşa. A căzut pe şosea un perete de pe munte şi nimeni nu mai poate trece.

O alunecare de teren s-a produs, sâmbătă, între Reşiţa şi Bocşa, pe DN 58B, iar drumarii şi pompierii au sosit la faţa locului pentru a curăţa şoseaua. Nimeni nu a fost rănit, însă circulaţia rutieră este blocată. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, alunecarea de teren s-a produs sâmbătă, pe DN 58B, pe drumul ce leagă Reşiţa de Bocşa. În urma acesteia, s-a blocat drumul.

”Acţionează SDN, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa şi echipaj IPJ. Nu sunt victime”, a transmis ISU Caraş-Severin. Şi Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara a anunţat şoferii să ocolească zona. ”Traficul este blocat acum pe DN 58B, între Reşiţa şi Bocşa, în urma unei alunecări de teren, ebulmentul acoperind carosabilul în totalitate. Se intervine prin grija SDN Caransebeş”, a transmis DRDP. Bucăţile mari de stâncă şi pământ s-au rostogolit pe ambele benzi de circulaţie. Şoferii sunt îndrumaţi pe drumuri laterale, scrie observator.tv

Recomandări

Tânărul dispărut în Timișoara este jandarm

Tânărul de 23 de ani dispărut de două zile în Timişoara, este jandarm. Băiatul a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *