joi , 24 iunie 2021 3:04 pm
Iasi booked.net
-1°C

Toţi medicii de la secţia de ortopedie a spitalului judeţean Neamţ, reţinuţi pentru luare de mită

Toţi medicii de la secţia de ortopedie a spitalului judeţean Neamţ au fost reţinuţi pentru luare de mită. Doctorii au fost duşi la audieri în cursul zilei de ieri, într-o amplă anchetă a DGA.

Toți cei 5 medici de la Ortopedia Spitalului Județean Neamț care au fost conduși Parchet au fost reţinuţi pentru 24 de ore, anunță surse apropiate anchetei citate de vestea.net.

Informația a ajuns și la managerul Spitalului Județean care a precizat pentru Vestea.net că este vorba, din punct de vedere medical și managerial „de o situație de criză extremă, nemaiîntâlnită!”

4 dintre cei reținuți lucrau pe Secția Ortopedie din Spital, iar al cincelea lucra la Cabinetul din Policlinică.

Cei 5 medici vor fi duși miercuri la instanță cu propunerea de arest preventiv sau de control judiciar şi nu vor mai putea lucra la Spitalul Județean pe perioada anchetei, scrie observator.tv.

Reținerea celor 5 a avut loc după o acțiunea a DGA coordonată de un procuror, cu sprijinul trupelor de la Jandarmerie, în cadrul celei ample acțiuni anticorupție derulată la Spitalul Județean Neamț. Neoficial se vorbeste despre fapte de corupție si de fals, mai concret de emiterea de certificate masluite folosite la pensionarea anticipată, dar nu este exclus deloc să fie vorba și de alte fapte.

Recomandări

Descinderi la Primăria Iași

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *