Tot mai multe persoane depistate cu produse etnobotanice în Iași

Date:

Numărul persoanelor care consumă etnobotanice pare să crească în municipiul nostru. Doi tineri au fost depistați ieri de către Poliția Locală pe Copou fiind sub efectul acestor droguri.

La data de 22 iulie 2019, în jurul orelor 01:30, poliţiştii locali din cadrul Serviciului 2 Poliţie Locală, care executau serviciul de menținere a ordinii și liniștii publice în zona Copou, s-au sesizat cu privire la faptul că, într-un autoturism parcat pe str. Codrescu, se aflau doi tineri, care la vederea patrulei de poliție locală au devenit agitați, încercând să-și ascundă fețele.

Poliţiştii locali au procedat la legitimarea persoanelor, ocazie cu care a reieşit faptul că se numesc G.A., de 19 ani și G.D., de 22 de ani, cu domiciliile în județul Iaşi. Având în vedere faptul că tinerii erau incoerenți, lucrătorii instituției au procedat la efectuarea unui control asupra autoturismului, sub unul din scaune fiind găsit un produs vegetal de culoare verde-oliv, sub formă de frunze și mugur, cu miros înțepător.

Având în vedere faptul că produsul vegetal este suspect a fi drog, acesta a fost ridicat şi transmis Brigăzii de Combatere a Criminalitații Organizate şi Terorism, pentru continuarea verificărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz, spun oamenii legii.

De asemenea, la data de 20 iulie 2019, în jurul orelor 22:45, polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenții, au fost dirijați în Parcul Copou, unde o persoană de sex masculin agresa persoanele aflate în parc. Odată ajunși la fața locului, polițiștii locali au procedat la interceptarea persoanei în cauză, dar la solicitarea justificată de a se legitima, bărbatul a refuzat să dea relații pentru stabilirea identității sale.

Având în vedere cele constatate, persoana recalcitrantă a fost condusă la sediul Poliției Locale, ocazie cu care a reieșit faptul că se numește C.I.A., de 34 de ani, cu domiciliul în municipiul Suceava, fiind sancționată contravențional cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr. 61/ 1991, rep.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...