marți , 19 ianuarie 2021 12:35 am
Iasi booked.net
-1°C

Top 4 cadouri unice pentru bebeluși

Cele mai bune cadouri pentru bebeluși sunt cele care le stimulează simțurile. Chiar dacă singurele activități pe care aceștia par să le întreprindă sunt somnul și mâncatul, în realitate primul an de viață este plin de schimbări în ceea ce privește dezvoltarea. De altfel, chiar înainte de a putea ține o jucărie în mâini, bebelușii sunt gata să se joace.

Dacă ești în căutarea unor cadouri unice pentru bebeluși, capabile să le atragă atenția și să le mențină interesul, este bine să te orientezi către cele care le antrenează simțurile și reflexele. Am pregătit pentru tine câteva dintre cele mai îndrăgite modele de pe LaPetiteArmoire, pe care le poți comanda și livra chiar în aceeași zi. Singurele condiții este ca destinatarul să fie situat în București, iar comanda să fie plasată oricând de luni până vineri. Coletul va ajunge la ușă cu bicicleta, alături de o felicitare de hârtie pe care firma o oferă gratuit, la cerere, oricărui client. În plus, La Petite Armoire vine cu cea mai mare gamă de produse Moulin Roty din România, toate fiind în stoc și gata pentru livrare.

  1. Salteaua de joacă

Pentru a sprijini procesul de dezvoltare încă din primele luni de viață ale copiilor, o saltea de joacă este un accesoriu perfect. Aceasta le furnizează suprafața necesară pentru a se întinde și mișca în liniște, atât cât pot în primele luni. De asemenea, atenția le va fi concentrată pe jucăriile puse deasupra, care pot fi schimbate în funcție de dorințe.

  1. Zornăitoare pentru bebeluși

Zornăitoarele se regăsesc pe lista elementelor care pot fi folosite pentru a distrage atenția unui bebeluș, inclusiv de la plâns. De aceea, nu de puține ori sunt utilizate atunci când vrem să îi facem pe cei mici atenți la altceva sau, pur și simplu, să îi determinăm să nu mai plângă.

Mai mult, zornăitoarele sunt special concepute pentru bebeluși, întrucât nu pot fi înghițite.

  1. Prosop pentru bebeluși cu glugă

Dacă vrei să transformi întreaga băiță într-o activitate îndrăgită și de cel mic, este recomandat să folosești câteva mici trucuri. Unul dintre acestea este achiziționarea unui prosop pentru bebeluși cu glugă, în funcție de motivul dorit. Multe dintre ele au un material confortabil și atent cu pielea bebelușului, precum și o culoare vibrantă care le va atrage atenția de la băița de care au grijă părinții.

  1. Carusel muzical pentru pătuț

Se integrează perfect deasupra locului în care doarme cel mic și este extrem de folosit pentru a-l adormi. De fiecare dată când bebelușul este neliniștit, caruselul muzical îi va transmite o stare de relaxare și confort care îl va ajuta să doarmă sau doar să se liniștească. La ora actuală, caruselul muzical se regăsește în aproape toate casele în care sunt copii. Chiar dacă nu este un cadou unic, intră în categoria celor care sunt extrem de folositoare în procesul de creștere și grijă acordată celor mici, potrivit unui comunicat de presă trimis redacției.

Indiferent că alegem cadouri pentru bebeluși cu ocazia unor sărbători anume sau alegem să le achiziționăm fără un motiv predeterminat, copiii au nevoie de jucării și accesorii pe măsură pentru a se dezvolta în mod corespunzător.

Recomandări

Bucuria Crăciunului rămâne aceeași! Palas ți-a pregătit mii de cadouri în valoare de 18.000 de euro

2020 a fost un an diferit pentru toată lumea, motiv pentru care vrem ca finalul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *