marți , 7 decembrie 2021 9:42 am
Iasi booked.net
-1°C

Timișoara: Bărbat terorizat cu două borcane cu miere şi pus să scrie un bilet de adio de interlopi

Un bărbat din Bucureşti a fost bătut cu sălbăticie şi terorizat de interlopii din Timişoara, după ce a câştigat o sumă uriaşă de bani la păcănele, iar patronul sălii de jocuri a crezut că a folosit un dispozitiv pentru a trişa.

Totul a început pe 15 septembrie 2019, atunci când bărbatul din Bucureşti a câştigat 80.000 de lei la păcănele, într-o sală de jocuri de pe strada Gheorghe Lazăr din Timişoara.

Patronul sălii de jocuri a suspectat că bărbatul a folosit un dispozitiv pentru a trişa şi i-a spus bărbatului să revină a doua zi pentru a primi un rest de 15.000 de lei.

Între timp, patronul a luat legătura cu Ioan Stepanescu, zis ‘Plopu’, administratorul unei firme de pază şi protecţie controlată de Lucian Boncu, liderul interlopilor din Timişoara.

A doua zi, câştigătorul s-a întors la sala de jocuri pentru a-şi lua restul de bani, însă a fost sechestrat şi bătut cu sălbăticie de Boncu şi alţi interlopi din gruparea sa.

În momentul în care a intrat în sala de jocuri, bărbatul din Bucureşti a fost luat la bătaie de trei indivizi, iar ulterior, în sală au ajuns şi Boncu şi alţi trei bărbaţi.

„În sala de jocuri, Boncu Lucian şi însoţitorii acestuia l-au sechestrat pe B.A.D., care nu a mai putut părăsi incinta, şi l-au supus violenţelor aplicându-i lovituri la nivelul capului şi trunchiului. Pe lângă violenţe, victima a fost obligată la un moment dat să se dezbrace de haine, de la brâu în jos, ameninţat fiind cu supunerea la perversiuni sexuale anale şi orale.

Ca să îi insufle victimei o stare de temere puternică şi ca să fie credibili în ameninţările cu supunerea la constrângerile de natură sexuală, liderului grupului i-a solicitat agentului de securitate Stoian Gabriel să achiziţioneze un borcan cu miere, pentru punerea în practică a ameninţărilor”, susțin procurorii DIICOT, potrivit pressalert.ro.

Recomandări

Medic de 28 de ani, găsit fără viață în locuinţa sa. S-a sinucis din cauza oboselii

Un medic în vârstă de 28 de ani, dişoara, care lucra la Spitalul Judeţean pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *