vineri , 30 iulie 2021 3:32 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tentativă de suicid la penitenciarul Vaslui

La penitenciarul Vaslui un deținut a fost găsit spânzurat în propria celulă. Din fericire persoana a fost salvată la timp și a fost transferată la spitalul Județean Vaslui.

Un deținut în vârstă de 44 de ani de la Penitenciarul Vaslui a vrut să-și pună capăt zilelor, după ce a primit o sentință de 15 ani de închisoare pentru că și-a violat fiica în repetate rânduri. Acesta fost găsit și salvat de către angajații penitenciarului care i-au efectuat și primele manevre de resuscitare până la sosirea ecipajelor medical medical. Politiștii efectuează cercetpri, pentru a stabilit cu exactitate cauza producerii faptei.

”În această dimineață, un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență VASLUI a fost solicitat la Penitenciarul Vaslui în urma tentativei de suicid a unui bărbat de 44 de ani. Acesta intrase in stop cardio-respirator cand a ajuns echipajul de pe ambulantă, dar a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost transportat la Spitalul Clinic judetean de urgențe Vaslui.”- a declarat Dan Ionașcu, purtător de cuvânt ISU Vaslui

Recomandări

Tentativă de suicid după ce a fost în audiență la primarul din Pașcani

Un agent economic din Piața Vale și-a turnat diluant în cap și a încercat să-și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *