joi , 25 februarie 2021 5:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tentativă de sinucidere în toaleta Spitalului Municipal Pașcani

Un bărbat din Ruginoasa a încercat să își pună capăt zilelor în toaleta din Compartimentul de Primiri Urgențe, de la Spitalul Municipal. Acesta a fost salvat de polițiștii care au intrat peste el.

Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile. Poliția a fost sesizată prin apel 112 să aplaneze un scandal. O femeie de 53 de ani a reclamat că are un conflict cu un bărbat de 41 de ani, potrivit newspascani.com.

Polițiștii ajunși la fața locului au potolit scandalul. Ei au fost rugați de bărbatul care a încercat să se sinucidă să fie dus la Spitalul Socola din Iași. Fiind vorba despre o persoană cu afecțuni, polițiștii l-au transportat pentru investigații medicale în CPU Pașcani.

Aici, bărbatul a cerut să fie lăsat să meargă până la baie. Văzând că întârzie să iasă din toaletă, polițiștii au intrat peste el.L-au găsit în stare de inconștiență, atârnând de bazinul de apă.

A fost preluat de persoanlul medical care a reușit să îl stabilizeze. În cele din urmă a fost internat la Spitalul Socola din Iași.

Recomandări

Țigări ascunse în pneurile unei mașini

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați  a depistat 7.100 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *