miercuri , 23 septembrie 2020 12:49 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tentativă de lipsire de libertate în Bacău. O fetiță – la un pas de a fi răpită

Poliţiştii din Bacău fac cercetări într-un dosar de tentativă de lipsire de libertate, după ce tatăl unei fetiţe de 10 ani a sunat la 112 şi a spus că un bărbat ar fi vrut să îi răpească fiica de pe stradă, în municipiul Oneşti.

Fetiţa, care plecase de acasă la mătuşa ei din blocul vecin, a început să strige şi să se zbată. A fost auzită de o vecină care, din întâmplare, era pe o bancă din apropiere alături de copilul ei.

Femeia a ţipat la el, iar individul a fugit, scrie observator.tv.

La scurt timp după, mama copilei a postat următorul mesaj pe Facebook

„Bună dimineața! Dragi părinți vreau să trag un semnal de alarmă tuturor celor ce au copii în special fete! Aseară în jurul orei 20 fică mea în vârstă de 10 ani s-a deplasat la mătușa ei într-un bloc vecin, la circa 300 m bul Oituz 30 pt a ridica cv acte, iar la întoarcere a fost acostată de un individ: în jur de 45- 50 ani cărunt, circa 170-175 înălțime, părul în codiță prins pe creștet, prinzând-o în brațe și spunându-i „te-am prins, te iau acasă”, fata zbătându-se și țipând a reușit să se elibereze și prin minune a fost ca în acel moment să strige și o doamnă care era pe bancă cu copilul în apropiere!

Am sunat la 112 și în aproximativ 5 minute politia a venit la blocul nostru iar apoi la 20 min și comisari de crima organizată pt a lua declarații și căutarea acelui individ! Rog pe toți ce îmi pot furniza informații despre această persoana să-mi scrie în privat! Mulțumesc!”.

Recomandări

15 septembrie, ziua internațională a democrației-o valoare universală, adesea greu încercată

Din 2008 încoace, pe data de 15 septembrie, comunitatea internațională celebrează democrația, o valoare universală, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *