miercuri , 29 ianuarie 2020 1:07 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tentativă de înșelăciune prin “metoda accidentul”, dejucată de câțiva muncitori care lucrau pe o stradă din Ruginoasa

O tentativă de înșelăciune la adresa unei familii de vârstnici din comuna Ruginoasa a fost dejucată de către muncitorii care își desfășoară activitatea pe strada respectivă.

Două tinere, în vârstă de 19, respectiv 22 de ani, au fost prinse de muncitori în timp ce încercau să păcălească o bătrână prin metoda accidentul.

Una dintre ele a mers la locuința victimei în vârstă de 84 de ani și i-a cerut 20.000 lei sub pretextul că fiica ei a avut un accident rutier și este internată, în stare gravă, la un spital din București. Cealaltă aștepta într-o mașină, nu departe de locuința victimei.

Totul s-a întâmplat foarte repede, sub ochii muncitorilor care lucrau în zonă. Ei s-au sesizat și au sunat la 112, după care au imobilizat-o pe hoață. Cealaltă a apucat să fugă cu mașina, însă a fost reținută în trafic, între Pașcani și Târgu Frumos.

Cele două tinere sunt din municipiul Iași, au fost reținute și introduse în arestul IPJ Iași, iar astăzi vor fi prezentate în fața judecătorilor pășcăneni cu propunerile legale.

Recomandări

Valentina a plecat azi dimineață spre școală, la Roman, și nu s-a mai întors acasă. Dacă o vedeți, sunați la 112

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Postului de Poliție Ruginoasa continuă activitățile de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *