vineri , 20 septembrie 2019 11:18 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tentativă de înșelăciune prin “metoda accidentul”, dejucată de câțiva muncitori care lucrau pe o stradă din Ruginoasa

O tentativă de înșelăciune la adresa unei familii de vârstnici din comuna Ruginoasa a fost dejucată de către muncitorii care își desfășoară activitatea pe strada respectivă.

Două tinere, în vârstă de 19, respectiv 22 de ani, au fost prinse de muncitori în timp ce încercau să păcălească o bătrână prin metoda accidentul.

Una dintre ele a mers la locuința victimei în vârstă de 84 de ani și i-a cerut 20.000 lei sub pretextul că fiica ei a avut un accident rutier și este internată, în stare gravă, la un spital din București. Cealaltă aștepta într-o mașină, nu departe de locuința victimei.

Totul s-a întâmplat foarte repede, sub ochii muncitorilor care lucrau în zonă. Ei s-au sesizat și au sunat la 112, după care au imobilizat-o pe hoață. Cealaltă a apucat să fugă cu mașina, însă a fost reținută în trafic, între Pașcani și Târgu Frumos.

Cele două tinere sunt din municipiul Iași, au fost reținute și introduse în arestul IPJ Iași, iar astăzi vor fi prezentate în fața judecătorilor pășcăneni cu propunerile legale.

Recomandări

Un tânar din Ruginoasa se zbate între viață și moarte după ce s-a întins în mijlocul drumului, după o ceartă cu iubita

Un tânăr din Iași se zbate între viață și moarte dupa ce a fost lovit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *