marți , 18 ianuarie 2022 3:52 pm
Iasi booked.net
-1°C

Temperaturi de foc, zilele acestea, în Iași

Meteorologii anunţă trei zile de caniculă în sudul şi estul ţării, unde temperaturile vor urca la 37 de grade.

Conform unei informări meteo emisă pentru zilele de joi, vineri şi sâmbătă, în regiunile sudice şi estice vremea va fi caniculară şi se vor înregistra temperaturi maxime de 34…37 de grade.

Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze la rafală, în general, de 40…50 km/h. Îndeosebi vineri şi sâmbătă, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi în cea mai mare parte a Munteniei şi a Dobrogei şi local în Moldova şi Oltenia. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pe arii restrânse pragul critic de 80 de unităţi şi în Câmpia de Vest, mai ales pe parcursul zilei de sâmbătă.

Caniculă va fi şi în Bucureşti. Temperaturile vor fi între 35 şi 37 de grade, iar vineri şi sâmbătă indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei de joi. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare în orele amiezilor şi al serilor, când la rafală se vor atinge viteze, în general de 45…50 km/h.

Recomandări

Filme îndrăznețe și cu povești intense în această săptămână, la Cinema Ateneu

Emoția este readusă pe marele ecran, de data aceasta prin câteva filme îndrăznețe și cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *