marți , 26 octombrie 2021 8:06 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tei de 10 metri înălțime, pregătiți pentru parcul din dezvoltarea Palas

Potrivit apix.ro, Iulius are o tradiție în a integra în proiectele sale parcuri, investind sume consistente în astfel de spații. Până acum a realizat trei parcuri, la Palas Iași, în Cluj și în Timișoara, ce însumează peste 12,5 hectare, adică mai mult decât suprafața parcului Copou. În total, peste 13 milioane de euro, suficient cât să ridici o clădire de birouri, cum este cea care se construiește în zona food court.

Și în proiectul de extindere Palas, inclusiv pentru Sf. Andrei, acolo unde nu există niciun spațiu verde, va fi amenajat un parc. Valoarea anunțată de Iulius este de peste 3 milioane de euro.

De amenajare se vor ocupa tot echipele de peisagiști din Italia și România, care au lucrat și la celelalte parcuri ale investitorului. Ca și în cazul lor, parcul va fi amenajat de la zero, cu arbori maturi, plante și gazon, aduși de la pepiniere italiene.

Cei mai mulți vor fi tei, copaci protejați și iubiți de ieșeni. Iulius a achiziționat deja copacii, din primăvara, și îi aclimatizează într-o pepinieră proprie. 60 de tei de peste 10 metri înălțime, alți peste 100 de tei și stejari cu înălțimi medii și peste 40 de Ginkgo biloba sunt pregătiți pentru noul proiect.

Recomandări

„La Sibieni” a adus bunătățile din Mărginimea Sibiului în Palas

În galeria din Palas Mall, dedicată producătorilor autohtoni, s-a adăugat o nouă locație, ce te …

One comment

  1. BRAVO, BRAVO IULIUS,… AȘTEPTĂM CU MARE INTERES TEII, STEJARII, Ginkgo Biloba. Să vină Primavara – Vara, Toamna , fără Iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *