sâmbătă , 27 februarie 2021 11:24 pm
Iasi booked.net
-1°C
Bogdan Lungu, la New York (Foto: Facebook)

Taximetristul care a pierdut pariul cu Dragnea a plecat din România: „Nu am nicio şansă să le asigur ceva bun în ţară copiilor”

Aşa cum a anunţat după întâlnirea cu liderul PSD, Bogdan Lungu, taximetristul care a bătut drumul de la Galaţi la Bucureşti pentru a onora pariul pierdut cu Dragnea, a plecat din România.

 

Bogdan Lungu, taximetristul care a ajuns să fie cunoscut de o întreagă naţiune după ce a venit tocmai de la Galaţi pentru a onora pariul pe o ladă cu bere pus cu Liviu Dragnea, a plecat în SUA. Exact aşa cum a spus după discuţia avută cu liderul PSD la berea adusă de el şi la micii lui Dragnea (din care gălăţeanul nu a mâncat), Lungu a plecat din ţara unde, ca om care munceşte nu le putea asigura copiilor un viitor bun.

„Aşa cum am spus… am plecat! Mândru că sunt Român”, scrie pe Facebook gălăţeanul, postând o fotografie cu el în faţa Empire State Building.

„Am plecat de tot, deocamdată doar eu. Îmi pare rău (că am plecat n.r.), dar nu am nicio şansă să le asigur ceva bun în ţară copiilor”, a explicat ulterior Lungu pentru Epoch Times.

„Ar trebui ca tinerii să-şi dea seama de importanţa votului lor, ca bătrânii să nu mai creadă în pomul lăudat, să se schimbe fundamental mentalitatea de „să ne dea” în „hai să facem ceva toţi”. Iar cei de la vârf să înţeleagă că sunt puşi acolo să ne reprezinte interesele noastre, nu ale lor personale. Abia atunci se va întâmpla ceva bun şi România va merge în direcţia bună şi vom avea ce au şi cei de afară… spitale, şcoli, locuri de muncă, pensii, autostrăzi,etc… Abia atunci am să mă întorc”, a răspuns gălăţeanul la întrebarea: ce l-ar face să se întoarcă în ţară.

Recomandări

Taximetrist angajat formal la o primărie, pentru a putea fi „transferat politic” într-o funcţie care necesita concurs

Angajările la primării de comună, urmate de detaşări în instituţii importante la oraş, parcă devin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *