Taximetriști din toată țara plecă deja spre București, Iașul este alături de ei (FOTO- VIDEO)

Date:

Taximetriști din toate orașele mari ale României au pornit într-un convoi spre București, cei din Iași și-au făcut plecarea în număr mare de la capăt Păcurari.

Taximetriștii sunt supărați pentru faptul că au fost mințiți de către guvernanți, spunându-le că vor scoate din lege sintagma „în mod repetat”. Pentru că nu au făcut nimic în acest sens, actuala lege 38/2003, așa cum este ea și datorită acelei „portițe”, a favorizat apariția și mai multor mașini care practică piraterie, ascunși sub paravanul ride sharing, atât în Iași cât și în alte orașe. Își fac treaba nestingheriți și fiind parcă de nevăzut, practică aceeași formă de taximetrie, dar în cu totul alte condiții care fac eschivă de la lege, fraudând atât Statul Român cât și pe clienții care folosesc aceste servicii.

Plătitorii de taxe și impozite, adică taximetriștii, au pornit deja spre București pentru a-și apăra drepturile și pentru a cere punerea în obligativitatea respectării legilor în vigoare pe cei ce practică pirateria ( car sharing ). Șoferii pleacă plini de entuziasm către capitală sperând ca acest drum nu va fi în zadar. „Suntem curioși cum va primi Bucureștiul miile de taxiuri și ce ne vor mai promite și de această dată, a declarat un taximetrist pentru Info IAȘI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Apel al salvamontiștilor: Nu mergeți pe MUNTE în pantofi sau SANDALE

După un sezon în care nu a trecut nicio...

SURSE: Guvernul taie fondurile serviciilor SECRETE la rectificarea bugetară

Guvernul condus de generalul (r) Nicolae Ciucă dorește să...

Președintele ANAF a prezentat topul „șmecherilor” care sfidează STATUL

Cea mai mare diferenţă dintre veniturile declarate de un...