sâmbătă , 19 septembrie 2020 11:33 am
Iasi booked.net
-1°C

Tariful de parcare crește la Iași până la 5 lei/oră

Municipalitatea va implementa, din 2020, o nouă politică tarifară în ceea ce în privește parcarea în oraș. Nu toate tarifele actuale vor suferi modificări. Cel mai important tarif – parcare ocazională a unei mașini într-o parcare publică – va crește de la 2 lei la 5 lei/oră.

„Având în vedere creșterea numărului de autovehicule înmatriculate în Municipiul Iași și a celor care tranzitează Municipiul Iași, Direcția Exploatare Patrimoniu  prin Serviciul Administrare Parcări propune majorarea  tarifului de  parcare perceput  pentru staționarea autovehiculelor în parcările publice cu plată concentrate în zona centrală a orașuluiși a tarifului lunar parcare (abonament) autoturism în parcările cu plată, măsură care are ca scop fluidizarea traficului în zona centrală a orașului și încurajarea utilizării mijloacelor de transport în comun”, se arată în proiectul de hotărâre, informează apix.ro.

Recomandări

Manifestări în aer liber, la Iași! Vor fi prezenți și jandarmii

În perioada 18-20 septembrie a.c. jandarmii ieșeni vor continua desfășurarea activităților pentru asigurarea ordinii și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *