Târg al locurilor de muncă, dedicat românilor din diaspora

Date:

Primăria Municipiului Iași și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) vor organiza un târg al locurilor de muncă dedicat românilor din diaspora.
Evenimentul va avea loc vineri, 27 august, în intervalul orar 10.00 – 18.00, pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt și în Sala „Vasile Pogor” din Palatul Roznovanu, fiind inclus în cadrul programului „Sărbătoarea Diasporei – Iașul este acasă!” – ediția 2021.
„Agenții economici își vor promova activitatea și oferta de locuri de muncă în cadrul standurilor pe care le vom pune la dispoziție. Cetăţenii români din diaspora care doresc să se întoarcă acasă și să devină persoane active pe piaţa muncii au acum oportunitatea de a interacţiona direct cu potenţiali angajatori ieşeni sau de a primi informațiile prin intermediul familiilor, prietenilor sau reprezentanților Biroului Diaspora din cadrul Primăriei”, au anunțat reprezentanții municipalității ieșene.
Biroul Diaspora transmite săptămânal oferta locurilor de muncă puse la dispoziție de AJOFM către oficiile diplomatice și consulare, centrele consulare, asociațiile românești și mass-media de limba română din afara granițelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

FOTO: DIICOT a descoperit primul laborator clandestin de steroizi din România! Descinderi în IAȘI și alte trei județe

Procurorii DIICOT efectuează 15 percheziții domiciliare în București și...

Tichete sociale valorice, cu ocazia Sărbătorilor de Paști, pentru pensionarii ieșeni

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

Primăria IAȘI distribuie o nouă tranșă de AJUTOARE pentru persoanele defavorizate

Începând cu data de 29 martie 2023, Primăria Municipiului...