miercuri , 22 septembrie 2021 2:43 am
Iasi booked.net
-1°C

Tânără prinsă după ce obișnuia să fure din case nelocuite

O tânără în vârstă de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, este acuzat că a furat bunuri în valoare de 35.000 de lei din locuinţa unei femei din aceeaşi localitate.

Potrivit poliţiştilor, tânăra pătrundea în case care nu erau locuite sau care se aflau în construcţie, în special din zona Panduraşul.

O parte din bunurile furate au fost recuperate de oamenii legii. Aceştia au stabilit că femeia a mai comis şi alte spargeri. „De asemenea din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada iunie-iulie a.c., femeia ar fi sustras mai multe bunuri din locuinţele a două femei, de 36 şi 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Totodată, din cercetări s-a mai stabilit că în nopţile de 21/22 aprilie 2019, 30/31 mai 2019 şi 10/11 noiembrie 2019, femeia ar fi sustras mai multe bunuri din locuinţele a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 60 de ani, din municipiul Târgu Jiu. În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu“, a precizat Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Recomandări

Percheziții efectuate de polițiștii ieșeni la Suceava, într-un caz de furt

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat 2 percheziţii domiciliare, pe raza mun. Iaşi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *