Tânără acaparată de depresie strigă după ajutor

Date:

          Ioana, un fost copil cu entuziasm în ochi si planuri de viitor, o regăsim astăzi sub”hainele” unui adult atins de depresie,o boală ce nu este încă înţeleasă în totalitate. Nu este de mirare că această neprietenoasă boală si-a pus ghearele pe ea, având în vedere situaţia ei. Crescută într-un centru de plasament, pentru ea însemna acasă. Avea o rădăcină, o stabilitate, o masă caldă şi un pat pe care să doarma şi să viseze la o viaţă mai bună . Pe toate acestea le-a pierdut odată ce a devenit adult şi a fost nevoită să părăsească locul care, pentru ea, reprezenta întreaga ei lume.

Acum priveşte cu frică ziua ce urmează şi nu ştie niciodată ce îi rezervă.

          În ajutorul acesteia, a venit Asociaţia Happy din Botoşani, dar au nevoie si de ajutorul nostru, fiind anevoioasă documentaţia pentru ca Ioana să fie cazată întrun centru social.

          Membrii asociaţiei Happy au în vedere, deocamdată, rezolvarea problemelor legate de acte şi de documentele necesare pentru ca Ioana să poată fi cazată la centru social. Tot aici, cel mai probabil, va găsi şi ceva de muncă.

          „Depresia este o problemă serioasă, nu ne putem aştepta că viaţa ei să se schimbe peste noapte, poate fi un proces de lungă durată”, Asociatia Happy

Soluţia pe termen scurt constă într-un acoperiş pentru Ioana.

          „În seara aceasta am cazat-o la un hotel din oraş – 35lei /noapte . Noi i-am plătit doua zile. La fel a facut şi prietenul nostru Ionuţ-4 nopti le are asigurate.Până vom găsi soluţia pentru Ioana, vă cerem vouă ajutorul pentru a plăti cazarea Ioanei în continuare. Între timp noi încercăm să vedem dacă poate primi cazare la un centru social. Dacă doriţi să îi oferiţi Ioanei un adăpost acum, preţul este de 35 ron pe noapte la un hotel din oraş.”Afirma membrii echipei.

          „Din experienţa noastră vă spunem că să luăm un om de pe strada, să i găsim în doua zile job si cazare iar apoi să l lăsăm să se descurce aşteptându ne ca acesta intr adevar să o facă şi condamnâ.du+l de ce nu a reuşit , nu este un lucru atât de simplu, iar uneorfi toate acestea îl poate destabiliza şi mai tare. De aceea trebuie căutate cele mai bune soluţi pentru ea.” Mai adaugă cei din echipa Asociaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Descoperă Tramvaiul Iepurilă în ediția aniversară de 10 ani

Compania de Transport Public, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași,...

Concert extraordinar susținut de cei 3 Tenori Ieșeni la Palatul Culturii din Iași

Pe 30 mai, începând cu ora 18:30, cei 3...

Un pas mare pentru proiectul Trenului Metropolitan

Joi, 25 aprilie, a fost prezentat conceptul, traseul și...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...