luni , 18 octombrie 2021 2:04 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tânăr reținut pentru tâlhărie calificată. A smuls de la gât lănțișorul unei tinere

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Tâlhărie calificată. Un tânăr a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 21 decembrie a.c., tânărul de 20 de ani, în timp ce s-ar fi aflat într-un bar, din municipiul Iași, i-ar fi smuls de la gât lănțișorul unei tinere, de 19 ani, din comuna Coarnele Caprei.

Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate. 

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 21 decembrie a.c., tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 22 decembrie a.c., tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.„, potrivit reprezentanților IPJ Iași.

Cercetările continuă.

Recomandări

Tablete interactive utile pentru activitatea didactică

Tabletele școlare și sistemele digitale pentru Centrele de educație online achiziționate de Primăria Municipiului Iași …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *