marți , 31 martie 2020 9:14 am
Iasi booked.net
-1°C

Tânăr din Lețcani anchetat după ce a intrat cu mașina pe care o furase în gardul unei locuințe. Nu avea permis și era și băut

Val de infracțiuni comise de un tânăr din Lețcani. Individul ar fi sustras autoturismul unui bărbat, l-ar fi condus pe raza comunei Lețcani și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unei locuințe, pe care l-ar fi distrus parțial. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul era băut și nu avea permis de conducere.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, distrugere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe,.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 23 ianuarie a.c., un tânăr, de 20 de ani, din comuna Lețcani, ar fi sustras autoturismul unui bărbat, l-ar fi condus pe raza comunei Lețcani și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unei locuințe, pe care l-ar fi distrus parțial.

Întrucât în momentul depistării tânărul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările continuă.

Recomandări

Dezinfectați încălțămintea și aerisiți hainele când vă întoarceți acasă

 Coronavirusul poate rezista pe haine de la patru ore până la câteva zile – spun …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *