Tânăr din Iași, condamnat pentru trafic de droguri

Date:

Ieșianul de 24 de ani, dealer de droguri ( cocaină, ecstasy şi marijuana ), a fost încarcerat pentru 2 ani și 9 luni, după ce a fost condamnat definitiv pentru trafic de droguri.

În vara anului 2018, în dimineața zilei de 3 iunie, Narcis Andrei Gâtlan a avut o ceartă cu concubina lui și din cauza scandalului public creat, jandarmii care asigurau paza unui eveniment din zonă, au intervenit pentru a-i calma pe tineri. Ulterior, tânărul a fost percheziţionat, forţele de ordine aflând că individul avea asupra sa 18 comprimate de ecstasy, o punguţă cu cocaină şi o doză învelită în staniol în care se afla marijuana.

„Cu prilejul percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa numitei Ş. A. G., în buzunarele unei perechi de blugi bărbăteşti au fost găsite 210 (două sute zece) comprimate de culoare albastră cu picăţele de culoare albă având ştanţat pe una din feţe sigla mărcii auto Audi, similare celor găsite asupra suspectului Gâtlan Narcis Andrei la festivalul Afterihills. Comprimatele se găseau învelite în două pungi din celofan transparente ce conţineau câte 100 bucăţi, respectiv într-o folie de celofan conţinând zece bucăţi“, au menţionat judecătorii în motivare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Direcția Exploatare Patrimoniu organizează în data de 23 aprilie...

Bulevardul Socola va fi închis până pe 30 aprilie

În perioada 15-30 aprilie, între orele 08:00 – 18:00,...

O nouă proiecție video pe fațada BCU Iaşi

𝐁𝐢𝐛𝐥𝐢𝐨𝐭𝐞𝐜𝐚 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚̆ 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐫𝐚̆ „𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐄𝐦𝐢𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮” 𝐝𝐢𝐧 𝐈𝐚𝐬̦𝐢 𝐯𝐚̆ 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚̆...