luni , 21 iunie 2021 3:27 am
Iasi booked.net
-1°C

Tânăr din Iași aflat cu serviciul în Cluj, lovit mortal pe trotuar de o mașină condusă de un adolescent fără permis de conducere

Un act de teribilism l-a costat viaţa pe un tânăr nevinovat, iar pe verişorul său l-a adus în stare critică, la spital.

Totul, după ce un băiat de 18 ani din Cluj, fără carnet de conducere, a luat maşina părinţilor, l-a poftit la drum pe fratele lui mai mic, însă pe o stradă de la periferia oraşului a pierdut controlul volanului. A intrat pe trotuar şi a spulberat victimele într-o fracţiune de secundă. Bărbatul de 27 de ani a murit pe loc, arată Știrile Pro TV.

Cei doi verişori, unul de 27 de ani, celălalt de 47 de ani, sunt din Iaşi şi lucrează în Cluj. Accidentul a avut loc în jurul prânzului, în zona gropii de gunoi de lângă Pata Rât. Victimele, angajate în zonă, erau în pauză de masă când au fost izbite chiar pe trotuar de autoturism.

Medicii veniţi la faţa locului nu mai putut face nimic pentru tânăr. Verişorul său a suferit leziuni foarte grave şi a fost dus de urgenţă la spital.

În ceea ce-l priveşte pe băiatul de 18 ani care era la volan, deşi nu avea permis de conducere, acesta a fost dus la audieri, alături de fratele lui mai mic. Pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă riscă închisoarea.

Cei doi fraţi au profitat că părintii sunt plecaţi la serviciu şi că au lăsat cheile maşinii acasă şi au pornit la drum. La volan s-a urcat băiatul de 18 ani, deşi nu are permis. Potrivit poliţiştilor, a accelerat nebuneşte, a virat pe trotuar şi i-a spulberat pe cei doi verişori nevinovaţi.

Impactul a fost atât de puternic încât pietonul de 27 de ani a murit pe loc.

Când au văzut nenorocirea, cei doi fraţi au încercat să fugă, însă au fost prinşi de poliţişti.

Tânărul de 18 ani s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea fără drept a unui autoturism.

 

Sursa: Știrile Pro TV

Recomandări

Un bărbat cu arsuri grave a fost transportat cu avionul SMURD la Iași

Seara trecută, SMURD București a transferat de la Craiova, cu avionul SMURD, un bărbat de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *