duminică , 18 aprilie 2021 12:37 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tânăr din Hălăucești și-a pus capăt zilelor, printr-un live pe Facebook

Un caz șocant s-a petrecut în seara zilei de 30 ianuarie, în comuna Ion Neculce, de lângă Târgu Frumos. Un tânăr de 27 de ani și-a pus capăt zilelor, într-un live pe Facebook.

Este vorba despre un bărbat din comuna Hălăucești, care lucra la o stână. Potrivit informațiilor, care au ajuns în posesia reporterilor Actualitatea TV, tânărul a intrat live pe facebook, și a început să se plângă de faptul că nu își poate vedea fetița, pe care o avea dintr-o fostă relație.

După câteva minute, s-a urcat pe o grămadă de lemne, sub acoperișul unei construcții din scânduri, cu un ștreang legat de gât. Urmăritorii care erau pe live în acel moment, au fost îngroziți! Încercau să-l determine să renunțe la acest gest fatal, potrivit newspascani.com

În zadar au insistat să nu recurgă la gestul extrem, bărbatul a alunecat și a sfârșit în ștreang. Timp de alte 15 minute, corpul acestuia a atârnat sub acoperișul construcției din scânduri.

Cei cu care au discutat reporterii noștri, ne-au precizat că la fața locului au ajuns cunoscuți, care au oprit filmarea live. Între timp, fuseseră alertate și autoritățile.

„A fost făcută sesizare în seara de 30 ianuarie. Când au ajuns la fața locului polițiștii, bărbatul era decedat. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, explică reprezentanții Biroul de Presă, din cadrul IPJ Iași.

Pentru bărbatul de 27 de ani nu s-a mai putut face nimic. Cazul este acum anchetat de autorități.

Recomandări

Un student de la UAIC dat dispărut a fost găsit decedat

Iulian Dimitrie, tânărul de 22 de ani, student în anul III la Universitatea „Alexandru Ioan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *