marți , 19 ianuarie 2021 2:27 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tânăr diagnosticat cu COVID-19, externat la cerere! Spune că Dumnezeu l-a salvat, și nu medicii

Cum gândește un tânăr care este infectat cu COVID-19, dar nu vrea să stea în spital. Sorin Fănică are 27 de ani și pleacă acasă, fără să mai aștepte rezultatul testului pentru COVID-19.

El a fost internat la Spitalul Județean din Târgoviște. Jurnaliștii Digi24 au stat de vorbă cu el. Tânărul spune că totul are legătură cu faptul că a stat în curent, și că este răcit.

 „Am răcit inițial, am lucrat la casă cu geamurile deschise, am ajuns la spital la Moreni, acolo mi s-a prelevat test, am stat în izolare acasă două zile”, povestește tânărul.

„Urmează să plec și eu, e acasă iubita”, explică tânărul.

„Testul meu a fost prelevat în dimineața asta, nu am avut însă niciun simptom, sunt internat de vreo opt zile. Ce pot să vă spun? Problema mea mare e că am avut însă șase atacuri de panică, m-am speriat mai mult”, mărturisește Sorin.

Sorin nu crede că medicii l-au salvat, ci credința: „Nu au putere prea mare ei, da. Dumnezeu lucrează prin oameni și prin ei, dar… (Reporter: Oamenii ăștia au salvat multe vieți…) Știu. Dar eu cred că Dumnezeu i-a salvat, nu ei!”

 

Recomandări

O familie din Vaslui a solicitat deshumarea unui tânăr mort

Scandal uriaş în judeţul Vaslui. Familia unui tânăr de doar 33 de ani care a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *