marți , 11 decembrie 2018
Iasi booked.net
-1°C

Tâlhar extrem de periculos căutat de autoritățile italiene, prins la Craiova

Un bărbat, de 34 de ani, din Craiova, bănuit de săvârşirea unei tâlhării pe teritoriul Italiei, a fost depistat, în cursul acestei zile, de poliţiştii din Dolj. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Secţiei 2 Poliţie Craiova au localizat şi prins, în Craiova, un bărbat, de 34 de ani, din localitate, faţă de care autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru infracţiunea de tâlhărie cu folosirea de violențe și cruzimi, conform legislației penale italiene.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea persoanei în cauză, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Activităţile s-au desfăşurat în cooperare cu reprezentanţi ai Poliției Italiene și Biroului Ataşatului de Afaceri Interne al României din Italia.

Recomandări

Primăria Iaşi face un credit de 34 de milioane de euro pentru a construi căile de acces către viitorul spital regional de urgenţe (VIDEO)

Primarul Mihai Chirica a anunţat, ieri, că Primăria Municipiului Iaşi va face un credit de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *