duminică , 12 iulie 2020 12:36 pm
Iasi booked.net
-1°C

Sute de pachete de țigări ascunse în portierele unui autoturism Dacia Logan, descoperite în Vama Rădăuți Prut

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a descoperit, în urma controlului efectuat asupra unui autoturism, 7.000 ţigarete marca Ritm, de provenienţă R. Moldova, pe care un cetățean român a încercat să le introducă ilegal în ţară.

 

^

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român Liliana U., în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism Dacia Logan, înmatriculat în România.

În baza profilului de risc şi pentru valorificarea unor informaţii, polițiștii de frontieră şi lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit ascunse în portierele din faţă ale autovehiculului, 7.000 ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării ţigărilor în valoare de 4.100 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 5.000 lei.

reclama adnow

loading...

Recomandări

Ce pățești când ieși la plimbare cu un autoturism fără drept de circulaţie

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *