Surse: Încă cinci PLÂNGERI împotriva preotului Visarion ALEXA, acuzat de hărțuire sexuală

Date:

Preotul Visarion Alexa, pus sub control judiciar într-un dosar de hărțuire sexuală, este vizat de cinci noi plângeri pentru aceeași infracțiune, au declarat pentru G4Media surse judiciare.

În ultima dintre ele, o femeie a denunțat la Secția 20 de Poliție presupuse fapte petrecute în perioada 2010 – 2016. Femeia susține că preotul ar fi agresat-o, faptele petrecându-se atât în biserică, cât și într-un autoturism.

Reamintim că preotul Visarion Alexa, fost paroh al Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală, extrem de prezent în mass-media, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Arhiepiscopia Bucureştilor a anunțat o anchetă în acest caz, anunţând totodată că preotul a fost suspendat „de la slujirea preoţească”.

Avocata lui Alexa Visarion, Mariana Mihai, a afirmat că a existat o relaţie de prietenie între preot şi femeia respectivă. Potrivit unor stenograme publicate de România TV, victima îl acuză pe preot că a atins-o în zona intimă, iar preotul îi răspunde că a făcut-o ca prieten, într-un gest de afecțiune.

Preotul Visarion Alexași-a recunoscut fapta incriminată de probatoriul consemnat și în stenogramele devenite publice, refuzând să ofere însă detalii amănunțite și invocând faptul că avocata sa l-a sfătuit să fie reținut în declarații”, arată un comunicat al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

https://infoiasionline.ro/stenograme-din-dosarul-preotului-visarion-alexa-discutie-socanta-cu-victima-despre-atingerile-interzise-din-biserica/129078/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Vremea, din nou la extreme! Ce se întâmplă cu temperaturile în zilele următoare

Temperaturile vor varia foarte mult în perioada următoare, au...

Un consilier județean ia de guler UE! Cătălin TIMOFCIUC: “Multiculturalismul a eșuat!”

Consilierul județean Cătălin Timofciuc a distribuit pe rețelele sociale...

Mobilizare impresionantă a ieșenilor în cadrul campaniei „Avem același sânge”

Peste 200 de persoane au răspuns apelului la solidaritate...