joi , 2 decembrie 2021 10:15 am
Iasi booked.net
-1°C

Suceveanca luată cu ambulanța de pe plajă a fost testată pozitiv la COVID-19

În urmă cu două zile, o femeie a primit ajutorul medicilor pe plaja din Eforie Nord. Autoritățile au fost alertate după ce tânăra a început să se simtă rău. Ea nu mai avea gust și nici miros și ar fi leșinat.

Femeia a fost transportată la spital și testată pentru infecția cu noul coronavirus, la care a primit și rezultat pozitiv.
Femeia se afla la mare cu soțul, copiii și mama ei. Chiar dacă se simțea rău de mai multe zile, aceasta nu a anunțat medicii. Turista avea febră, greață și își pierduse două simțuri, scrie b1.ro.

În acest caz, autoritățile au început ancheta epidemiologică, pentru a afla câte persoane au intrat în contact cu femeia. Se pare că la momentul la care i s-a făcut rău pe plajă, mai multe persoane s-au apropiat de ea.

Turista testată pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus este internată la Spitalul din Medgidia, dar autoritățile iau în calcul transferul la Suceava.

Tânăra și sora ei ar fi început să se simtă rău în cursul zilei de duminică, iar de marți au apărut și problemele de respirație, dar și lipsa gustului și a mirosului.

Recomandări

Șapte noi focare în Iași

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la apariția a 7 focare Covid-19 din judeţul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *