Suceava: O tânără din Rădăuți este cadetul anului în Poliția Metropolitană din Londra

Date:

Andreea Vladeanu, are 18 ani, este din Rădăuți și a fost declarată șefa cadeților din cadrul Poliției Londoneze. A ajuns în Londra în urmă cu patru ani, pentru a-și vedea tatăl.

Nu știa foarte bine limba engleză, dar și-a dorit foarte mult să o învețe. Între timp, s-a înrolat în rândul cadeților din cadrul Poliției Londoneze, pentru că îi plăcea uniforma.

“La început, am simțit o anumită atitudine rece din partea celorlalți. Dar am fost mereu mândră de originea mea și am vrut să le demonstrez tuturor din ce aluat sunt făcuți românii”, a spus Andreea Vladeanu.

După trei ani de voluntariat, Andreea este șefa cadeților și, cu siguranță, cariera sa este abia la început. La doar 18 ani are sute de tineri în subordinea sa. A participat la numeroase acțiuni alături de Poliția Londoneză și mereu și-a demonstrat seriozitatea și implicarea. A fost invitat de onoare al Familiei Regale, iar la finalul discursului pe care l-a ținut a primit ropote de aplauze.

“Chiar cred că poți face ce îți dorești în viață, dacă ai voința…Port mereu în suflet dragostea față de locurile natale și voi fi mereu mândră de țara mea și de tricolor”, a completat tanara din Radauti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

”Atenție, aterizăm!” se joacă MÂINE, 8 decembrie, la Cinema VICTORIA

Adaptare după celebra comedie franțuzească de situație “Boeing Boeing”...

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului Național al Cărții

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului...

Salvatorii IEȘENI salvează vieți donând sânge

Obişnuiţi să salveze vieţi în situaţii de urgenţă, pompierii ieşeni au...