duminică , 31 mai 2020 11:52 am
Iasi booked.net
-1°C

Suceava: Bătaie ca-n ringul de box, în faţa unei şcoli. Două femei şi-au cărat pumni şi picioare pentru un loc de parcare

Incident șocant în fața unei școli din județul Suceava! Două femei s-au luat la bătaie pentru un loc de parcare. Pe filmare se observă cum unul dintre copii intervine pentru a-și salva mama din mâinile rivalei.

Totul s-a întâmplat în fața unei școli din comuna Iaslovăț. Scandalul a pornit de la faptul că una dintre mămici a intrat pe contrasens. Discuția a degenerat rapid, iar femeile au sărit imediat la bătaie.

^

Scenele au avut loc sub privirile uluite ale celor prezenți, inclusiv ale elevilor care ieșeau de la cursuri. Câțiva martori au intervenit pentru a le despărți pe cele două, dar pe imagini se observă cum una dintre femei lovește cu piciorul mașina rivalei.

Chiar și după ce au fost despărțite, discuția dintre cele două a fost una aprinsă. În final, una dintre măămici s-a urcat la volan și a părăsit locul incidentului.

La scurt timp, la fața locului au ajuns și oamenii legii. Aceștia au deschis o anchetă, iar cele două femei sunt cercetate penal, relatează romaniatv.ro.

reclama adnow

loading...

Recomandări

Se redeschide Bazarul Sucevei

Bazarul Sucevei, cel mai mare complex comercial din oraş, se redeschide pe 30 mai, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *