duminică , 9 mai 2021 7:03 am
Iasi booked.net
-1°C

Suceava: Bărbat filmat în timp ce fură un recipient cu dezinfectant dintr-un bloc (VIDEO)

Un bărbat a fost filmat în timp ce fură un recipient cu dezinfectant montat într-o scară de bloc din Suceava. Imaginile au fost postate pe Facebook de viceprimarul orașului, Lucian Harşovschi, alături de un mesaj ironic: „Poate îl etichetaţi în postare să vedem dacă e bine, sănătos. Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”.

În imaginile filmate într-o scară de bloc bărbatul apare în timp ce folosește acel dispozitiv și ia dezinfectant, pe care pare apoi că îl miroase sau chiar îl gustă. El pleacă, după care revine în bloc și ia recipientul cu totul, informează hotnews.ro.
Viceprimarul Lucian Harşovschi a postat imaginile, alături de un mesaj ironic: ”Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant? Dacă recunoaşteţi personajul, poate îl etichetaţi în postare să vedem dacă e bine, sănătos.Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”.
Suceava este focarul de coronavirus al României, cu 2.613 îmbolnăviri, până duminică. Municipiul reședință de județ și opt localități limitrofe sunt în carantină.
Link aici:

Recomandări

Un bărbat din Ciurea a fost reținut după ce a furat o trotinetă

Polițiștii Postului de Poliție Ciurea au depistat și reținut pentru investigații un bărbat de 36 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *