duminică , 28 noiembrie 2021 2:29 pm
Iasi booked.net
-1°C

Suceava: Bărbat, decedat după ce a fost prins într-un utilaj de tăiat lemne

Un muncitor de la o firmă din Dorna Arini a murit ștrangulat după ce i s-au prins hainele într-un utilaj folosit la tăiera lemnelor.

Potrivit norestnews.ro, administratorul firmei a fost cel care l-a găsit pe bărbatul de 61 de ani, din Vatra Dornei, mort lângă utilajul de tăiat lemne.

Bărbatul decedat era angajatul societății respective de aproximativ un an de zile. Muncitorul tăia niște lemne de foc la un utilaj denumit pendulă. Mecanismul i-a prins hainele și le-a înfășurat pe tot corpul, până în zona gâtului. Practic, bărbatul a murit strangulat.

Administratorul firmei a sunat imediat la 112 și la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a constatat decesul muncitorului.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

Recomandări

Ninsori ușoare în zonele montane ale Moldovei

Potrivit Directiei Regionale Drumuri si Poduri Iasi, la acest moment, circulatia pe drumurile nationale din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *