joi , 20 ianuarie 2022 10:57 pm
Iasi booked.net
-1°C

Suceava: Bărbat CARANTINAT, găsit de jandarmi la PĂCĂNELE

Un bărbat căruia i se aplicase măsura carantinării la domiciliu a fost depistat de jandarmi într-o sală de jocuri nepurtând mască şi a fost sancţionat cu o amendă cumulată de 6.000 de lei.

Într-un comunicat transmis, vineri, de Biroul de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava, se arată că, în cadrul unei activităţi de verificare a persoanelor aflate în carantină la domiciliu, un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiul Suceava nu a fost găsit la domiciliul declarat, deşi s-a întors recent dintr-o ţară cu risc epidemiologic ridicat.

În urma verificărilor efectuate, la scurt timp, jandarmii l-au găsit pe acesta într-o sală de jocuri de noroc din apropiere şi nu purta mască de protecţie, deşi se afla într-un spaţiu închis.

Fiind întrebat despre motivul pentru care a părăsit locuinţa, tânărul le-a declarat jandarmilor că a mers până la farmacie şi i-a venit ideea de a se relaxa puţin la ‘păcănele’.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei şi cu amendă de 2.000 de lei pentru nepurtarea măştii de protecţie în spaţii închise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *