duminică , 16 mai 2021 9:32 pm
Iasi booked.net
-1°C

„Succesul nu e final, eșecul nu e fatal” – scrie Viorica Dăncilă în prima ei postare pe Facebook

„Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua”, a scris prim-ministrul, în primul mesaj postat pe pagina oficială de Facebook pe care a deschis-o recent. 

Iată mesajul integral prin care premierul Dăncilă și-a făcut apariția în mediul virtual!

‹‹‹”Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua”, spunea Churchill. Îmi doresc ca atât colegii mei, cât și colegii din opoziție, să asculte și să țină minte aceste vorbe.

Din dragoste și responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de rațiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcției, și nu cele ce ne despart.

Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toții binele acestei țări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului și a consensului, a maturității politice și a acțiunilor responsabile.

În ceea ce mă privește, vă asigur pe toți că voi face tot ce-mi stă-n putință să readuc agenda publică pe traseul normalității, al decenței și al asumării, pentru stabilitate și coerență politică și guvernamentală.

De astăzi mă puteți găsi și aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog și construcție, cu și pentru oameni.›››

Recomandări

Mesajul de Paște al președintelui Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a transmis ieri un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale. “Dragi români, ne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *