Studenții de la Universitatea „A.I.Cuza” vor beneficia de abonamente CTP Iasi la preț redus

Date:

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a semnat marți, 3 octombrie 2023, contractul cu Compania de Transport Public Iași, în vederea asigurării reducerii de 90% la transportul public pentru studenții UAIC.

Luni, 2 octombrie, a avut loc o întâlnire între prof. univ. dr. Tudorel TOADER, Rectorul UAIC și reprezentanții studenților, în cadrul căreia s-au căutat soluții pentru ca studenții Universității să beneficieze în continuare de reducerea de 90% la transportul public.

Începând de marți, 3 octombrie, toate cele 15 facultăți ale UAIC eliberează adeverințele necesare obținerii abonamentelor de transport public. 

Având în vedere prevederile privind transportul în comun pentru studenți din Legea nr. 199/2023 a Învățământului Superior și faptul că încă nu sunt asigurate sumele necesare pentru decontarea transportului către Compania de Transport Public Iași, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași va acoperi din fonduri proprii sumele necesare pentru prima lună, până la clarificarea situației. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Prognoză ANM: meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturi mai mari decât media, de Crăciun și normale...

Perspective de colaborare cu Aeroportul din Chișinău

O delegație a Aeroportului Iași, condusă de Directorul General...

Jandarmeriţa prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă

Femeia jandarm care a fost prinsă cu droguri în...