joi , 28 mai 2020 12:26 am
Iasi booked.net
-1°C

Studenții de la UMF intră în vacanță

În contextul situației epidemiologice actuale și Hotărârii nr. 9 din 10 martie 2020, a Grupului de Suport Tehnico-Științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, Consiliul de Administrație al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, întrunit în ședință extraordinară în data de 13 martie 2020, ora 14.00, a decis următoarele:

1. Începând cu data de 16 martie 2020 până la data de 22 martie 2020 este perioadă de vacanță. Vacanța programată în perioada 21 – 26 aprilie 2020 se suspendă.

2. În perioada 16 – 22 martie 2020 căminele, Biblioteca și bufetul Universității se închid pentru igienizare.

3. Începând cu data de 23 martie 2020 activitatea didactică la toate facultățile și specializările (cursuri, lucrări practice și stagii) se va desfășura online, pe platforma de e-learning, conform orarului stabilit la începutul semestrului. Studenții vor putea participa la aceste activități și din locul de reședință, dar vor avea obligația îndeplinirii cerințelor didactice.

4. Sesiunea pentru examenele credit se amână pentru o perioadă care va fi precizată ulterior.

5. Secretariatele și serviciile administrative își sistează activitatea in personam cu publicul, comunicarea desfășurându-se în această perioadă prin intermediul telefonului și e-mail-ului de serviciu.

6. Activitatea de pregătire a medicilor rezidenți se desfășoară fără întreruperi, conform legislației în vigoare.

7. Deplasările cadrelor didactice în zone cu risc epidemiologic și mobilitățile studentești de tip outgoing și incoming se suspendă.

loading...

Recomandări

Postura UAIC Iași: Examenul de Bacalaureat – examenul unei națiuni

Tabloul măsurilor de prevenție sub semnul căruia stă această perioadă, cu restricționarea anumitor drepturi care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *