sâmbătă , 21 septembrie 2019 9:00 pm
Iasi booked.net
-1°C

STOP defrișărilor! Mesaj “polițistului minune”către clasa politică românească (VIDEO)

Hashtag #StopDefrisarilor10Ani este îndemnul polițistului, Viorel Teacă, către clasa politică românească. Omul legii, care, în trecut a mai lansat campanii pe rețelele de socializare își dorește un viitor stabil pentru copiii din țară.

În cadrul filmulețului, acesta își îmbrățișează fiul, Norris Andrei. Oricine poate semna petiția aici:

“Si voi aveti copii domnilor parlamentari si noi si vrem pe acest pământ sa trăiască si ei si copiii copiilor lor.
Împreună putem schimba lumea, putem reduce pagubele create de natura dezlănțuită, putem trăi într-o lume mai bună. Tragedia de acum câteva zile din Prahova in care puhoaiele au luat viata a 4 copii aparținând unei singure familii nu trebuie sa ne lase indiferenți. Este un drept al nostru, “Dreptul la Viață,” sa trăim într-o lume mai bună în una dintre cele mai frumoase țări ale lumii! În mod pașnic cerem urgent un proiect de lege prin care sa se interzică tăierea copacilor timp de 10 ani! Eu Viorel Teacă si fiul meu Norris Andrei, am inceput! Challenge #StopDefrisarilor10Ani si voi, până nu este prea tarziu! Distribuiți!”, se arată în postarea de pe Traffic Police.ro.

Recomandări

Protest macabru în Valea Lupului. Au traversat cu sicriul pe trecerea de pietoni și au cerut pasarele pentru reducerea morţilor pe şosea (VIDEO)

Locuitorii din Valea Lupului, un sat lipit de Iaşi, au protestat, duminică după amiază, mărşăluind …

Accident MORTAL la Iași! Un tânăr a fost găsit decedat lângă un BMW rupt într-un copac

Accident rutier mortal noaptea trecută la intersectia dintre Vlădeni și Andrieșeni. Un tanar de 21 de ani a fost gasit decedat langa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *