Stoican reconfirmat în funcția de antrenor la Poli Iași până la sfârșitul sezonului

Date:

La conferinţa de presă a Politehnicii Iaşi a fost prezent şi preşedintele executiv Adrian Ambrosie, care a ţinut să-l reconfirme în funcţie pe antrenorul Flavius Stoican, cel puţin până la sfârşitul acestui sezon.

Scaunul lui Stoican, la echipa din Moldova, s-a clătinat serios în ultimul timp, mai ales după ce echipa nu a mai reuşit să aibă aceleaşi rezultate ca cele din sezonul trecut. Totuşi, antrenorul a reuşit să „supravieşuiască”, iar acum a fost reconfirmat pe bancă: ”Lucrurile sunt foarte clare. Flavius Stoican este antrenorul echipei, rămâne antrenorul echipei şi nu se pune problema să fie schimbat, mai ales până la finalul sezonului. Are tot sprijinul nostru, astfel încât până la sfârşitul campionatului să poată aduce rezulatele pe care ni le dorim. Pe de altă parte, nu se pune nici problema schimbării preşedintelui, aşa cum s-a speculat, nici a magazionerului şi nici a altui angajat sau jucător din club”, a punctat Ambrosie, scrie prosport.ro.

Preşedintele executiv al lui Poli Iaşi le-a promis suporterilor că echipa se va redresa atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar: ”Am avut un sezon complicat, managementul lui Horia Sabo a înglodat clubul în datorii, dar am reuşit aproape imposibilul, să nu se distrugă această echipă. Ne dorim linişte în continuare şi fac un apel la suporteri să fie alături de noi. Mesajul meu pentru suporteri este clar, suntem pe drumul cel bun. Avem soluţii de a redresa această echipă atât sportiv, cât şi financiar”, a adăugat Ambrosie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Primăria Iași a lansat licitația pentru contractarea lucrărilor de modernizare a bulevardului Poitiers

Suma disponibilă este 37.866.748,65 lei fără TVA, respectiv 45.061.430,89...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Se închide circulația pe bulevardul Socola! 9 trasee CTP Iași vor fi deviate

În perioada 29-30 martie, între orele 08:00 – 20:00,...

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...