marți , 27 iulie 2021 12:52 pm
Iasi booked.net
-1°C

Stoican nu-i dă nicio şansă lui Dinamo la play-off. Câți jucători a urmărit antrenorul ieșenilor în această iarnă

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Flavius Stoican, a declarat că se aşteaptă la un meci crâncen în partida de luni, de la ora 20:00, cu Dinamo, din deplasare, prima din acest an. Stoican este de părere că Dinamo nu mai are nicio şansă la play-off şi că accederea în primele şase ar ţine mai degrabă de o minune.

”Ne aşteaptă o partidă foarte grea, este una dintre cele cinci finale rămase pentru noi şi o tratăm ca atare. Suntem conştienţi că putem obţine o victorie, pentru că am în componenţă jucători care au demonstrat că pot face performanţă, în condiţii destul de grele. De aceea mă mândresc cu ei. Sunt şanse mari să câştigăm acest meci, dar nu ne va fi foarte uşor. Va fi un meci crâncen din partea noastră. Am încredere în jucători că vor face o partidă mare. Cât priveşte Dinamo, în opinia mea ei nu mai au nicio şansă la play-off. Cred că va fi doar o minune dacă ar ajunge acolo. Nici matematic nu mai pot ajunge acolo. Sigur, Rednic încearcă să creeze o stare de spirit acolo şi să trateze toate meciurile serios. Suntem conştienţi că un rezultat favorabil la Dinamo ne va da moral pentru celelalte meciuri”, a declarat Flavius Stoican, care consideră că Mircea Rednic are un atu prin faptul că a adus jucătorii pe care i-a dorit şi pe care îi cunoaşte: ”Chiar dacă se vorbeşte de lipsă de omogenitate la Dinamo, pentru un antrenor este ideal să-şi facă echipa aşa cum îşi doreşte el. Mircea Rednic a avut şansa să-i cunoască pe jucătorii pe care i-a adus. Este automat un plus”, scrie prosport.ro.

Stoican a adăugat că în această iarnă a urmărit peste 200 de jucători şi a ales calitatea, nu cantitatea.

”Am urmărit 225 de jucători în această iarnă. Nu doar pe filmuleţe sau pe site-uri de specialitate. Dar m-am confruntat cu o problemă. Când găsesc un jucător de care îmi place, nu mai răspunde la telefon, când vreau să-i văd pe unii la probe, spun că vin doar să semneze, iar când sunt jucători care nu intră în calculele mele, sunt asaltat cu telefoane că e bun sau foarte bun. Eu am ales doar calitate, potenţial, dorinţă. Am adus patru jucători foarte buni, care la momentul acesta ne pot ajuta şi pot deveni pioni importanţi ai acestei echipe. Sunt jucători talentaţi şi au caracter, s-au integrat foarte repede în familia noastră. Sunt atenţi, conectaţi şi au venit cu entuziasm aici”, a completat tehnicianul, făcând referire la Florin Gardoş, Andrei Burlacu, Ruben Mino şi Boris Garros.

Recomandări

Reparații și restricții de circulație în cartierul Frumoasa și pe strada Arcu

În perioada 22 – 26 iulie 2021, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *