joi , 6 mai 2021 1:04 am
Iasi booked.net
-1°C

Starea de alertă se prelungește în țara noastră

Guvernul a decis prelungirea stării de alertă pe teritoriul țării noastre cu 30 de zile, începând de astăzi, hotărând anumite relaxări referitoare la circulația de noapte pe perioada Paștelui Ortodox și a sărbătorilor dedicate Ramazanului.

Se va ridica carantina de noapte în perioada 1 mai – 2 mai, în intervalul orar 20,00 – 5,00, pentru participarea la slujbele religioase din Noaptea de Înviere a Paștelui Ortodox, și în zilele de 23 și 30 aprilie, în toate localitățile, operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, își pot derula activitatea în intervalul orar 5,00 – 20,00.

Totodată, musulmanii vor putea circula în afara casei, în perioada 8 mai – 9 mai, în intervalul orar 20,00 – 5,00, pentru a lua parte la sărbătoarea religioasă specifică lunii Ramazan.

Prin document s-a mai decis reducerea gradului de ocupare a structurilor de cazare din stațiunile litorale la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora.

Recomandări

Românii au invadat litoralul în prima zi de Paște

Al doilea Paște în pandemie le-a adus oamenilor bucuria de a putea merge la biserică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *