vineri , 14 august 2020 8:53 am
Iasi booked.net
-1°C

Stâlpi ornamentali de iluminat de peste jumătate de milion de lei, achiziționați de Primărie

Încă 100 de noi stâlpi ornamentali de iluminat vor fi amplasați în oraș. Fiecare va fi echipat cu câte două corpuri de iluminat tip parc cu led cu lumină alb – caldă.

Stâlpii vor avea o înălțime de cinci metri și vor fi realizați dintr-un aliaj metalic, turnat, necoroziv (fontă). Patinarea va fi realizată manual cu bronz. Preţul va include armăturile de fundare şi personalizarea stâlpului.

^

„Am finalizat procedura de achiziție publică a 100 de stâlpi ornamentali de iluminat cu două brațe echipate cu corpuri de iluminat. Licitația a fost câștigată de SC David Mag Irones SRL București, iar contractul are o valoare de 575.960 lei, cu TVA. Stâlpii vor fi amplasați în parcuri și alte spații publice, în special în zona Podu Roș. Termenul de livrare este de 60 de zile de la data semnării contractului”, a afirmat primarul Mihai Chirica într-o conferință de presă.

reclama adnow

Recomandări

Primăria Iași a achiziționat coșuri de gunoi cu memorie, voce și cu care se poate dialoga. Sistemul se mai regăsește în Paris, Londra, New York

Municipalitatea ieşeană a anunţat că a achiziţionat 30 dintre cele mai moderne coşuri de gunoi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *