vineri , 30 iulie 2021 4:21 pm
Iasi booked.net
-1°C

Stadionul și Sala Polivalentă vor fi proiectate de o firmă din Iași și una din București

Primăria a atribuit cele două contracte asocierii Sigm-home (Iași) – Concrete Design Solutions (București). În timp ce firma ieșeană are un portofoliu restrâns de lucrări, și vizează mai mult zona rezidențială, experiența partenerului din Capitală este mult mai diversă, dar nu neapărat în zona sportivă: ansambluri rezidenţiale de amploare, penitenciare, spitale, unităţi hoteliere sau clădiri administrative.

Conform apix.ro în schimb, ceilalţi contracandidaţi care au pierdut au un portofoliu foarte bogat în ceea ce înseamnă arene sportive: Dico și Țigănaș a proiectat stadioanele din Cluj, Craiova, Târgu Jiu, săli polivalente în Braşov şi Bistriţa, stadion naţional de rugby din Bucureşti, alături de alte construcţii civile de amploare. În acelaşi timp, portofoliul celuilalt candidat pierzător, turcii de la Yazgan, cuprinde arene sportive în Istanbul, Ankara, Ashgabat şi Chişinău, stadioane în Camerun şi Rwanda şi o serie de proiecte rezidenţiale/office sau campinguri.

Licitaţiile de la Iaşi au fost câştigate de asocierea Sigm Home – Concrete Design cu 3,3 milioane lei în cazul stadionului (estimare iniţială de 3,9 milioane lei) şi cu 1,69 milioane lei în cazul Sălii Polivalente (estimare iniţială de 1,97 milioane lei).

Recomandări

Dosare penale pentru mai multe documente false privind vaccinarea Covid

Directorul DSP Iaşi, Vasile Cepoi, a declarat, astăzi, că au fost alertate organele Ministerului de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *