miercuri , 23 iunie 2021 11:48 am
Iasi booked.net
-1°C

Spovedania “măicuței” agresive, în fața procurorului criminalist: „O pisică imaginară ne-a tot chinuit în ultimele zile”

Ies la iveală noi detalii în cazul celor douã false măicutțe, care la începutul acestei sãptãmâni i-au îngrozit pe vasluieni. Potrivit unor surse, femeile nu ar fi străine de mănăstirile din zona Moldovei.

Nu cu mult timp în urmã acestea au muncit la mãnãstirea Grãjdeni de lângã Bârlad, iar drept rãsplatã au primit hainele bisericesti cu care erau îmbrãcate în urmã cu câteva zile. Falsele mãicute si-au câstigat existenta muncind si în diverse gospodãrii din judet, îngrijind bãtrânii sau ajutând la grãdinãrit. Ieri, cea mai tânãrã dintre ele, acuzatã de tentativã de omor dupã ce a împins un bãrbat pe sinele de cale feratã din Gara Vaslui, a fost audiatã de procurorii Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui. Aceasta si-a recunoscut fapta, însã le-a spus magistratilor cã nu au probleme cu oamenii ci cu o pisicã, animal care nu le dã pace de câteva zile. Date fiind aceste noi amãnunte, este foarte posibil ca în urma expertizei psihiatrice cele douã false mãicute sã fie internate într-un spital care acordã tratament de specialitate în astfel de cazuri.

Femeia îmbrãcatã în haine bisericesti care luni seara a împins un bãrbat pe sinele de tren din gara Vaslui, a fost audiatã vineri dupã-amiazã de cãtre un procuror din cadrul Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui. Falsa mãicutã si-a recunoscut gestul, motivând cã în acel moment a crezut cã bãrbatul vrea sã-i fure bunurile. “Se fac cercetãri pentru sãvârsirea infractiunii de tentativã de omor. Urmeazã sã stabilim dacã existã aceastã infractiune în forma aceasta sau este altã încadrare. A fost audiatã suspecta, iar acum este internatã la Spitalul de Psihiatrie, în vederea efectuãrii unei expertize psihiatrice. Pe parcursul audierilor femeia a fost cooperantã, a recunoscut cã l-a împins pe bãrbat, crezând cã acel bãrbat a vrut sã-i fure bunurile”, a declarat procurorul Alice Ruja.

Si în fata procurorilor, cele douã mãicute au recunoscut cã au o problemã cu o pisicã, animal care le-a tot necãjit în ultimele zile. De altfel, în mesajul propovãduit duminica trecutã, pe strãzile Vasluiului, acestea vorbeau tot despre o pisicã, de care vasluiencele trebuie sã se fereascã. “La mãnãstire, în post si rugãciune, nu pe strãzi, cu tocuri si fuste scurte. Pãrintele Iustin Pârvu s-a rugat pentru noi toti, ca Dumnezeu sã ne ierte pãcatele, dar voi nu vedeti asta. Vouã vã umblã ochii dupã bãrbati. E prea multã preacurvie în orasul ãsta! Post si rugãciune, asta vã trebuie! Nu mai lãsati pisica neagrã sã preacurveascã! Aveti grijã de ea, cã e curvã mare, face pãcate toatã ziua! Rugati-vã pentru sufletul ei, asa cum si pãrintele Iustin Pârvu s-a rugat pentru sufletele voastre”, le-au spus “mãicutele” tinerelor din Vaslui care le-au iesit în cale.

Cele douã mãicute vor rãmâne internate la sectia de Psihiatrie a SJU Vaslui, iar zilele viitoare vor fi supuse unei expertize psihiatrice. În functie de rezultat, procurorii vor lua mãsurile legale ce se impun. Nu este exclus ca femeile sã fie internate într-un spital din judetul Iasi, care acordã îngrijiri de specialitate în astfel de cazuri.

Recomandări

Intervenție salvări animale după viiturile din Vaslui

Doua cabaline au fost surprinse de viitura, pe raul Vaslui, in dreptul localitatii Pocreaca, com. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *