vineri , 22 octombrie 2021 12:09 pm
Iasi booked.net
-1°C

Spitalul „Sf. Spiridon“ caută preot

Reprezentanții Spitalul „Sf. Spiridon“ Iaşi au anunțat că, în perioada ce urmează, vor organiza concursuri pentru ocuparea a nouă posturi.

Astfel, cel mai mare spital din Iași angajează un preot, o infirmieră cu cel puţin șase luni vechime, pentru secţia de Ortopedie, două infirmiere debutante pentru aceeaşi clinică, un registrator medical, un statistician, un bucătar calificat fără vechime, un bucătar calificat cu cel puţin trei ani vechime şi un referent.

Cei interesați se pot înscrie pentru obţinerea posturilor până pe 19 august, în jurul orei 16.00, urmând ca selecţia dosarelor să aibă loc până pe 2 septembrie, când vor fi afişate rezultatele.

Pentru unele posturi vor exista alte două probe înainte de angajare: cea scrisă şi interviul. Prima se va desfăşura pe 27 septembrie, în timp ce cea de-a doua pe 3 octombrie.

Rezultatele finale vor fi afişate pe 8 octombrie, urmând ca ulterior să se facă procedurile de angajare.

Actele necesare înscrierii se vor depune în ordinea din cererea de înscriere, într-un dosar cu şină, fără folii, care va trebui să ajungă la Biroul de Personal.

Recomandări

Candidaţii la concursurile de poliție trebuie să prezinte dovada că au fost vaccinaţi anti-COVID-19, au trecut prin boală sau un test rapid negativ

IGPR informează că la concursurile organizate, în această perioadă, de Poliţia Română pot participa candidaţii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *