Spitalul Clinic “Dr. C. I. Parhon” IAȘI va fi modernizat si REABILITAT cu fonduri PNRR

Date:

Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” ar putea beneficia de fondurile Planului Național de Redresare și Reziliență pentru a-și extinde și moderniza capacitățile sale medicale.

În ședința Consiliului Local de joi, 24 noiembrie, vor fi supuse dezbaterii două proiecte de hotărâre care privesc reabilitarea, modernizarea, extinderea, echiparea, dotarea atât a trei nivele din cadrul clădirii spitalului, cât și a Ambulatoriului.

În primul caz se are în vedere reabilitarea, modernizarea, extinderea, echiparea și dotarea integrală a etajului 1 și a unor porțiuni din parter și etajul 3, scopul fiind reducerea riscului de infecții nosocomiale.

Valoarea totală a proiectului este de circa 35,4 milioane de lei, cu TVA, durata de realizare a lucrărilor fiind estimată la 12 luni.

În ceea ce privește proiectul care vizează reabilitarea, modernizarea, extinderea prin supraetajare, echiparea și dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon”, valoarea totală a investiției va fi de 20,2 milioane de lei, cu TVA. Lucrările la acest obiectiv vor dura 12 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Calitatea aerului în Județul Iași în luna august 2023

În luna august 2023, monitorizarea calității aerului de către...

CTP Iași face câteva modificări în circulația mijloacelor de transport! Vezi mai multe detalii

Pe tot parcursul zilei de mâine, mijloacele de transport...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Direcția Exploatare Patrimoniu organizează în data de 5 octombrie...