luni , 17 mai 2021 4:47 am
Iasi booked.net
-1°C

Spectacole cu casa închisă la Opera Iași

Opera Națională Română Iași programează primele reprezentații ale lunii în această săptămână. Joi, de la ora 18:30, va putea fi urmărită, în concert, celebra operă verdiană ”Rigoletto”, în interpretarea soliștilor, Corului și Orchestrei Operei ieșene.

Din distribuție fac parte un invitat special, Sandor Balla, de la Opera Maghiară Cluj, care va interpreta rolul principal, Florin Guzgă (Ducele din Mantova), Manuela Ipate (Gilda), Teodor Busnea (Sparafucile), Florentina Onică (Maddalena). Regia este semnată de italianul Marco Spada.

Duminică, tot de la ora 18:30, publicul se va putea întâlni din nou cu protagoniștii spectacolului ”El Tango”, în coregrafia Amaliei Mîndruțiu. Evenimentul care poartă publicul într-o călătorie prin lumea pasionantă a tangourilor argentiniene a fost reprogramat la cererea spectatorilor, ca urmare a succesului deosebit avut de premiera de pe 28 februarie.
Ambele reprezentații vor avea loc cu casa închisă.

După spectacolele din această săptămână, iubitorii artei lirice vor mai avea alte trei posibilități de a se mai întâlni în această lună cu artiștii favoriți. Pe 19 martie este programat ”Recviem”, de Wolfgang Amadeus Mozart, pe 21 va avea loc Gala primăverii, iar pe 24 martie – ”Elixirul dragostei”, de Gaetano Donizetti.

Biletele de intrare la aceste evenimente vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare.

Recomandări

Accident feroviar grav la Sârca

Astăzi a avut loc un accident feroviar grav în județul Iași.  „În jurul orei 11.30, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *