joi , 2 iulie 2020 2:49 pm
Iasi booked.net
-1°C

Spectacol de comedie în parcarea liberă: Drive in Stand Up Comedy Tour ajunge pe 10 iulie în Iași

Primul eveniment cu public anunțat în municipiul nostru, după starea de alertă, este unul menit să stârnească râsete și să anime ieșenii.

După o stare de latență mondială, un prim spectacol de comedie, va poposi la noi în oraș, el făcând parte dintr-un turneu național. Dan Badea, Cosmin Natanticu și Bogdan Mălăele ne invită la primul show de DRIVE-IN Stand Up Comedy din România, care va avea loc pe 10 iulie, la Era Shopping Park Iași.

Accesul în locație se va face începând cu ora 21:30, urmând ca Show-ul să aibă loc la ora 22:00.

Show-ul face parte din turneul național DRIVE IN STAND UP COMEDY TOUR fiind primul turneu de acest gen din Romania.
Evenimentul va si susținut LIVE pe scena din parcare și transmis pe 3 ecrane LED de mari dimensiuni, cu sistem de sonorizare extern + sistem emisie FM (la fața locului se va furniza frecvența pe care show-ul va putea fi ascultat prin radio, în propriul vehicul).

Fiecare bilet achiziționat asigură accesului unei mașini (maxim 3 persoane).
Prețurile biletelor sunt de două feluri și numărul acestora este limitat.
VIP / automobil: 160 lei
Acces general / automobil: 120 lei

Biletele pot fi achiziționate online, pe iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-iasi-drive-in-stand-up-dan-badea-natanticu-bogdan-malaele-55889/) și din magazinele Flanco.

În cadrul evenimentului NU se vor comercializa alimente și băuturi, dar fiecare participant este liber să-și aducă propriile produse. Fumatul în interiorul autovehiculului este permis, dar nu îl încurajăm.
🔹Intrarea si ieșirea se va realiza prin 2 puncte ale parcării pe care le vom comunica în curând.
🔸La intrare, biletele vor fi scanate prin geam de către personalul echipat complet cu vizieră, mănuși, mască, dezinfectant și vestă reflectorizantă
🔹Coborârea din autovehicul este strict interzisă în cadrul evenimentului, excepție făcând accesul individual la toaletele ecologice, echipate complet cu săpun și dezinfectant.
🔸Sunt acceptate doar mașinile de tip berlină (exclus dube, microbuze etc.) Mașinile decapotabile NU vor fi acceptate decât în poziția acoperită a habitaclului.
🔹În timpul spectacolului, mașinile vor avea luminile închise (maxim pozițiile), iar iluminatul parcării va fi oprit.
Claxonatul și flash-urile sunt INTERZISE.

TURNEU NAȚIONAL – Dan Badea, Natanticu & Mălăele: DRIVE IN STAND UP COMEDY TOUR

▪ Galați – 28 iunie
▪ Iași – 10 iulie
▪ București – TBA (soon)
▪ Constanța – TBA (soon)
▪ Timișoara – TBA (soon)
▪ Râmnicu Vâlcea – TBA (soon)
▪ Cluj Napoca – TBA (soon)

*** Bine de știut! ***
În cazul în care se vor suspenda restricțiile legate de evenimentele în aer liber, show-ul se va ține cu locuri pe scaune ca să răsune mai bine râsetele.

Pentru orice fel de detalii / nelămuriri privind evenimentele de mai sus, vă rugăm să ne contanctați prin email (hello@pinpointconcept.ro) sau printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Mai multe detalii aici:

 

loading...

Recomandări

Sprijin financiar pentru Cinema Ateneu, din partea Europa Cinemas

Europa Cinemas, un partener de încredere pentru distribuitori și producători, recunoscut pentru angajamentul decisiv față …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *