miercuri , 3 iunie 2020 4:25 am
Iasi booked.net
-1°C

Soţia unui poliţist de la Penitenciarul Rahova, înjunghiată în casă

Atac violent în Capitală. O femeie de 40 de ani, soţia unui poliţist de la Penitenciarul Rahova, a fost înjunghiată în propria casă. Fiul vitreg a dat alarma. Tânărul de 18 ani susţine că a ajuns acasă, chiar în momentul în care doi agresori ieşeau în grabă din locuinţă.

Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze. Ar putea fi o răzbunare dar şi fiul victimei este audiat. În câteva ore şi-a schimbat de mai multe ori declaraţia.

^

Poarta unei case din Sectorul 5 al Capitalei a fost păzită toată ziua de poliţişti. O femeie de 40 de ani a fost preluată de medici în stare gravă, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori.

Fiului ei vitreg a sunat la Poliţie şi a anunţat că şi-a găsit mama plină de sânge. Susţine că a văzut doi atacatori care l-ar fi rănit şi pe el, în momentul în care a încercat să-i prindă, scrie observator.tv.

Imediat a sosit acasă şi soţul femeii. E poliţist la Penitenciarul Rahova şi a lucrat toată noaptea.

Anchetatorii au luat probe de la locul atacului şi l-au audiat timp de mai multe ore pe fiul vitreg al femeii. Un tânăr de 18 ani, despre care surse judiciare susţin că are un anturaj cunoscut pentru consumul de droguri. Suspect este că, în timpul audierilor, acesta şi-a schimbat declaraţia de mai multe ori.

Dan Antonescu, specialist în criminalistică: Cand aceste amanunte nu sunt relatate cronologie, logic e normal ca anchetatorii sa aiba suspiciuni cu privire la pozitia reala a acestei persoane in raport cu fapta in sine.

Cum în zonă nu sunt camere de supraveghere, declaraţia victimei este esenţială în anchetă.

Dan Antonescu, specialist în criminalistică: Fie avem de a face cu o talharie in care victima a surprins niste horti in locuinta. Fie avem de-a face cu o razbunare in legatura cu profesia sotului, fie avem un conflict in familie care a degerat.

Timp de câteva ore, soţul femeii i-a ajutat pe colegii lui criminalişti să verifice locul atacului.

Soţia lui a fost operată şi se află la terapie intensivă. Anchetatorii au deschis deja un dosar penal pentru tentativă de omor.

reclama adnow

loading...

Recomandări

Camera de Comerț și Industrie și Compania Iulius propun cea mai mare dezvoltare mixtă din Europa, o investiție de peste 2,87 Miliarde de Euro

Camera de Comerț și Industrie a României și compania IULIUS propun un proiect amplu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *